Straat barbecue

Vroeg opgestaan om op pad te gaan naar Baarn. Daar hebben we de auto geparkeerd en wilden de trein naar Hilversum Sportpark nemen voor een etappe Westerborkpad. Door werkzaamheden aan het spoor was echter al het treinverkeer tussen Baarn en Hilversum geannuleerd. Gelukkig waren er bussen ingezet. We werden dus per luxe touringcar vervoerd. De chauffeur bleek nog eens de vader te zijn van de jongste buschauffeur van Nederland. De bus ging echter naar Hilversum centraal en we moesten dus nog een stukje met de trein naar Hilversum-Sportpark. Daar konden we dan eindelijk aan de wandeling beginnen. De wandeling ging al snel Hilversum uit en het bos in. Deze keer liepen we echt hoofdzakelijk vlak langs het spoor. Soms even oversteken. Bij een van de oversteekplaatsen stonden borden die lieten weten dat er iemand wilde luisteren. Die waren neergezet om mensen met zelfmoord neigingen te bewegen nog even te wachten. Apart gezicht. Weer in Baarn aangekomen nog wat gedronken bij de Generaal en toen met de auto nog even langs het spoor gereden om cache Eerbetoon aan koningin Emma op te pikken. Toen doorgereden naar Badhoevedorp om nog even bij mams langs te gaan. Annet wilde ook graag even gedag zeggen. Toen weer naar Hillegom waar we direct aan konden sluiten bij de buurt barbecue. Om zes uur nog even de stand-by dienst overgenomen van Emiel. Die wilde graag naar een voorstelling van zijn zoon, maar was stand-by. Voor vanavond heb ik die dus maar waargenomen. Na de BBQ nog even lekker op de bank gehangen. Straks weer naar bed en morgen vroeg weer op voor nog een stukje wandeling Westerborkpad?

About Peter Hofman 2141 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.