Etappe 8

Vanochtend een beetje uitgeslapen. Toen toch maar in de actie gekomen en weer naar Baarn gereden. Deze keer niet daar met de trein (of bus dan) terug naar Hilversum, maar meteen in de benen voor een stukje Westerborkpad naar Amersfoort. Onderweg weer een cache meegepikt: Souveniertje. Het stuk was wel een klein beetje eentonig. Rechts de spoorlijn waar het uiteindelijk om ging en links weiland. En nog meer weiland. En weiland 🙂 Wel mooi weer een een heel ver uitzicht, dus dat maakte wel weer een boel goed. In Amersfoort kwamen we vlak bij mijn werk uit. Ten minste, vlak bij een KPN locatie, waar ik vorige week ook nog geweest ben. Nog een tweede poging gedaan om de cache daar te vinden, maar die liep op niets uit. In de logjes van die caches op internet was ook te zien dat er de afgelopen twee weken diverse anderen ook tevergeefs gezocht hebben. Bij de Burger King milkshakes gehaald en toen met de trein terug naar Baarn. Daar weer met de auto terug naar Hillegom. De kaart van de wandeling Westerborkpad is weer up to date. De gelogde caches staan er ook weer op. We hebben er nu 88,67 kilometer opzitten.

About Peter Hofman 2229 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.