Laatste bocht

Vanmorgen was ik vlak voor de wekker eigenlijk al wakker. Ik ben dus maar meteen in de actie gegaan. Alleen even een bak koffie en toen naar de Paalbergweg. Daar heb ik, met gewoon dom door installeren, puppet nog op vier machines gekregen. Ik had eerder toevallig die machines uit de groep geprobeerd waar het niet op werkte. Er bleken toch nog vier machines te zijn waar het alsnog op lukte. Nu nog vier met een uitdaging. Zoek de verschillen… In de pauze weer even naar de Decathlon. Deze keer voor zowel een buiten- als een binnenband. Daarmee moet de fiets van Colin dan toch wel weer een poosje mee kunnen. Het is nog een raadsel hoe die buitenband zo heeft kunnen scheuren. In ieder geval zit er nu een passende binnenband en een hele buitenband op. Als ik de pomp weer heb, nog even goed oppompen en dan kan Colin zijn gang weer gaan. In de middag heeft onze latende zaalbeheerder nog een laatste rondleiding door het datacenter gegeven aan onze BHV mensen. Alle krochten van het elektronische hart zijn bezocht. Na het werk nog even boodschappen gedaan en op een haar na de spaarkaart vol. Nog één bocht 🙂 Thuis het achterwiel van Colin weer in orde gemaakt. Nog een rondje door het huis gevlogen met de drone om te oefenen. Aanstaand weekend maar eens kijken of we in de duinen wat rond kunnen vliegen. Misschien zelf een keer lucht opnames maken van een bunker. Als het een beetje bevalt, heb ik al een leuk setje extra accu’s met een lader gevonden. Dan kun je gewoon buiten met een powerbank vier van die accuutjes opladen. Dan kun je ten minste iets langer vliegen dan tien minuten. Verder een beetje gezocht naar bureaus op MarktPlaats en we hopen op een ongestoorde nacht! Truste.

About Peter Hofman 2136 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.