Refurbished TomTom

Goed geslapen, niet gestoord, maar wel vroeg en niet uitgeslapen wakker geworden. Dus me nog maar een paar keer omgedraaid. Aan de Paalbergweg veranderd ook niet veel. Daar gaat het zijn gangetje. Weinig nieuws, weinig spannends. Slaapdronken nog mijn sporttas vergeten, maar vanwege de stand-by dienst zou Only Friends toch al een uitdaging worden. Ook nies ik me de hele dag wezenloos en loopt het water uit mijn neus. Misschien toch verstandiger om vroeg in mijn bedje te kruipen. Eigenwijs genoeg ploeter ik toch gewoon de dag door. De puppet frustratie gaat me steeds meer dwars zitten. De eerste grijze haren komen al te voorschijn. “Google is your friend” gaat ook niet echt op. De enige resultaten daaruit wijzen op vollopende filesystemen, waar hier geen sprake van is. Tja… Op een gegeven moment ga je dan maar oplossingen proberen die in eerste instantie ver gezocht zijn.En dan… Eureka! De installatie gaat verder. De oplossing kwam uit de Solaris 8 hoek ??? Ik kon een bestandje aanmaken met bepaalde inhoud waarna rpm zou werken. Nou was dat wel het geval, maar als je dan zoekt op de servers waar het aldoor al goed ging, verwacht je dat bestandje dus al aanwezig… NOT! Er is kennelijk dus nog “ergens” “iets” dat niet goed staat, maar vooralsnog is mijn probleem opgelost. Via het broodje döner nog even langs mams om de fietspomp op te halen die ik daar vergeten was. Daarmee Colin zijn banden even goed opgepompt. Dan is die fiets ook weer klaar voor gebruik. Op MarktPlaats nog een fatsoenlijk bureau gevonden van twee meter bij tachtig centimeter. De nieuwe accu voor de TomTom lag ook in de brievenbus. Die heb ik aangesloten en de TomTom weer in omgekeerde volgorde in elkaar geschroefd en tot mijn grote vreugde kwam hij al weer tot leven! De accu was zelfs al opgeladen! Voor elf euro heb je geen nieuwe TomTom! Wat later kwam Annet nog gezellig langs en tot slot kwam Colin ook weer bij me voor een paar dagen. Hij heeft de drone nog even aan mama laten zien. Verder heb ik me niet al te veel ingespannen. Alleen nog even de dakdragers uit de berging gehaald en in de auto gelegd. Als ik het bureau ga halen, zijn die wel makkelijk. Truste!

About Peter Hofman 2135 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.