Thuiswerkplek

Wat een kut nacht! Eerst ging Colin zijn wekker midden in de nacht af. Waarschijnlijk is weer per ongeluk het terugtel knopje ingedrukt. Waarom dat er sowieso opzit ?!?! Vervolgens nog twee keer wakker geworden door niet nader bekende oorzaak… Pfff… En toen ging de wekker… Meteen maar in de actie gegaan. Snel die nacht vergeten. Annet was als eerste op pad. Die moest naar Hof van Sloten. Ze was nog niet weg of ik zag dat ze haar telefoon vergeten was. Dus maar een bericht gestuurd naar haar werk telefoon. Ondertussen Colin zijn ontbijt en lunch geregeld. Annet belde terug en we hebben afgesproken dat ik de telefoon even langs zou brengen nadat ik Colin bij de bus had afgezet. Zo gezegd zo gedaan. Colin bij de bus gedropt en de telefoon bij Hof van Sloten gebracht. Toen door naar de Paalbergweg. Ik moest me nog even door een half verkeersinfarct heen wurmen. Lekker hoor! De laatste hand gelegd aan de installatie van de puppet clients. Voorlopig zit alles in puppet wat er in moet zitten. Over de VIO’s zijn we het nog niet helemaal eens. Na de pauze werden de koorts en de hoofdpijn te erg om nog lekker te kunnen werken. Ik ben dus maar eerder weg gegaan. Thuis wat verder gewerkt in een wat relaxter omgeving. Later in de middag nog een tweedehands bureau opgehaald dat ik op Marktplaats gevonden had. Ze hadden er ook nog ene bureaustoel bij. Ook nog even langs de Jumbo om de volle spaarkaart om te zetten in een bestelcode voor een Max Verstappen raceautootje. Het meisje van de klantenservice adviseerde me om hem zo snel mogelijk te bestellen, want het punt van op=op werd snel bereikt. Thuis dus maar eerst die code verzilveren en ik had er nog een! Vanaf zes oktober kan ik hem ophalen bij de servicebalie. Colin was inmiddels ook uit school en moest nog iets bij mij thuis ophalen. We waren dus tegelijk thuis. Hij heeft me toen meteen geholpen met het naar boven zeulen van het bureau. Na die actie samen met hem naar mams gegaan. Daar heeft Colin tosti’s gegeten en in lasagne. Met het oog van mams gaat het erg goed! De dikke druppel hoeft er al niet meer in en de dunne druppels nog een week of twee tot ze weer voor controle naar het ziekenhuis moet. Het kapje doet ze nog steeds ‘s nachts op haar oog. Weer thuis, het bureau in mijn aanstaande werkkamer in elkaar gezet. Terwijl ik het blad op zijn plek manoeuvreerde, heeft Colin de poothoogte ingesteld. Een beetje nattevingerwerk, want in de praktijk zal moeten blijken wat handig is. Toen alles stond, de thuiswerkplek nog even ingewijd. Alles bleek te werken,w at op zich niet zo’n wonder is. Het enige dat veranderd is is de plek waar de computer staat 🙂 Niet meer in de huiskamer, maar in de werkkamer 🙂 Lekker uitzicht over de wijk. dat is het voordeel als je op drie hoog zit 🙂 Nu de rest van het kantoortje nog verder opruimen 🙁 Dat is dan wel weer wat minder. Maar het resultaat zal er zijn! Alvast truste!

About Peter Hofman 2226 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.