Luke en Danique terug

Colin zijn eerste twee uren waren uitgevallen, dus hij hoefde niet vroeg uit bed en ook niet naar gym. Daardoor was de noodzaak om zijn fiets snel op school te krijgen ook weg. Hij wilde echter niet uitslapen, want hij wilde nog iets aan zijn schoolwerk doen. Hij heeft echt het licht gezien denk ik! Ik weet niet of er veel van terecht gekomen is, maar de intentie is er in ieder geval wel al. Tegen schooltijd heb ik hem toch maar gewoon gezellig gebracht 🙂 Daarna op de koffie bij mams. Ik zou nog even een doos inpakken om te versturen, maar de tape was op, dus daar moet ik eerst nog even achter aan. Na de gezelligheid bij mams, nog even naar Meerzicht om te kijken of het daar nog steeds leuk was 🙂 Toen nog even naar huis om de werkkamer verder op te ruimen. Ik kon weer diverse dozen samenvoegen en naar de berging brengen. Het begint echt op te schieten, hoewel het nog niet overduidelijk zichtbaar is. Het binnenschuiven van het bureau met stoel heeft het beeld best wel weer verstoord. Het leek leger te worden, maar ziet er wel weer voller uit 🙁 We houden vol! Toen was het weer tijd om Colin op te halen. Ik had de auto net in een plek geperst naast twee ruim-parkeerders, die nogal verstoord zaten te kijken wat ik aan het doen was, of Colin kwam al aanlopen. Ik kon dus zo weer uit de plek rollen 🙂 Thuis het bureau toch nog een paar centimeter laten zakken. Het stond op zijn hoogste stand, maar dat was veel te hoog, ook al omdat de stoel niet net zo hoog kon. Nu staat alles wat meer in proportie en zit het nog lekkerder 🙂 Ik heb het wel voor elkaar gekregen om een stelbout kwijt te raken. Een poot is dus nu met één in plaats van twee bouten geborgd. Niet echt dramatisch, maar die bout kan toch niet weg zijn?!?!?!? Als avondeten maar eens gepoogd hamburgers te maken. Gelukkig hoeven we er beiden geen al te veel toetser en bellen op, dus we konden genieten van de pure smaak 🙂 Na het eten snel naar Hillegom. Luke en Danique aten bij Annet en hadden natuurlijk de verhalen van hun huwelijksreis naar Zuid-Afrika! Voor de blog even een foto gepikt van hun Facebook pagina 🙂

About Peter Hofman 2138 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.