Roeiloods open

Even met Annet en Colin naar Lisse. Voor Colin weer wat nieuwe kleding gekocht. Hij had niet echt zin in passen, dus het werd een wat ongezellig uitje. Aan broeken niet toegekomen, maar toch met twee shirts en twee sweaters de winkel uit gelopen. In de middag ging Annet naar de officiële opening van de nieuwe roeiloods van Iris. Ik had mee willen gaan, maar ondertussen had de migraine me weer ingehaald. Ik heb het laatste pilletje ingenomen en ben diep onder het dekbed weggekropen. Vanmiddag laat moet ik weer een beetje fris zijn, want dan komt een heel bataljon vrienden van Timo eten alvorens ze naar het afstudeer feestje van een andere vriend gaan.

About Peter Hofman 2225 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.