Te veel wind

Vanmorgen kwam ik er nog net op tijd achter dat de grand prix F1 vandaag vroeg startte. Net op tijd om de laatste tien minuten te zien. Het waren we bijzondere tien minuten. Max reed kennelijk al een tijde op de eerste plaats. Dat is weer eens iets anders dan in de eerste ronde uitvallen! Niet veel later kwam hij dus als eerste over de finish van de laatste race die op Sepang gereden zal worden. Sepang stopt er mee. Met een achterstand van tien seconden kwam Hamilton over de finish. Als derde kwam Ricciardo aan. Maar het belangrijkste was: Max op één! In de middag nog even met z’n drieën naar de duinen gegaan om te vliegen met de drone. Er stond echter zo veel wind dat dat niet ging. Met volle kracht vooruit, ging de drone nog steeds achteruit. Dat hebben we dus maar snel opgegeven. Volgende keer beter. Misschien heb ik dan ook de extra accu’s binnen en hebben we sowieso wat meer vliegtijd. Colin heeft in ieder geval wel een boel leuke foto’s gemaakt! Aan het einde van de middag nog langs de moeder van Annet. De broers en zus spreiden het bezoek een beetje over de dag, zodat ze zo veel mogelijk aanloop heeft. Luke en Danique kwamen ook nog langs om hun trouwfoto’s te laten zien. Weer terug waren Sam en Lisanne aangeschoven bij de pannenkoeken. Ze hadden de zomerzorg auto puzzelrit gereden en moesten wachten tot de uitslag bekend gemaakt werd. Dat bleek een verdienstelijke tweede plaats geworden!

About Peter Hofman 2190 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.