Welterusszzzzzzzzzz…

Op weg naar mijn werk, Colin weer op school afgezet. Die was een beetje vroeg, maar dat mocht de pret niet drukken. Aan de Paalbergweg was het al druk! Alle favoriete parkeerplekken waren al bezet en ik moest uitwijken naar het dak. Verder weinig schokkends over de dag. In de pauze nog even naar de IKEA om batterijen te halen voor Colin zijn nieuwe muis. Na het werk, naar mams. Mams had weer eens auto gereden en was tot de ontdekking gekomen dat ze al veel meer zag dan voor de operatie. Nu pas realiseert ze zich hoe slecht haar ogen eigenlijk waren. Sinds een poosje weer eens maandag-patatdag en weer even naar de patatza(a)k gelopen. Na het “eten”, Colin weer bij Monique gebracht en het komende weekend geruild. Colin blijft komend weekend ook bij me, zodat we samen op zondag naar de open dag van ESTEC kunnen. Daarna nog even voor de gezelligheid bij René langs gegaan voor een bakkie. Die had ik ook al een poos niet gezien. Weer thuis lagen de collector tickets van de SpaceXperience – LIVE van André Kuipers. Het was wel een ruimte georiënteerd dagje vandaag 🙂 Verder niet veel gedaan en vroeg naar bed gegaan. De waakdienst zit er weer op, hopen dat ik net zo goed slaap als alle eerste maandagen daarna….

About Peter Hofman 2226 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.