En het gaat door…

Vannacht weer eens lekker geslapen 🙂 Ik had vanmorgen ook grote moeite met mijn bed uit komen 🙂 Toch moest dat weer gebeuren, dus vooruit maar met de geit. Aan de Paalbergweg was het weer een dag als alle andere… Geen bijzondere dingen. Na mijn werk nog heel even langs mams om haar auto naar de garage te brengen. Die was hard toe een een APK en met haar betere zicht denk ik dat ze ook weer wat meer gaat rijden. Thuis een potje gekookt. Aardappelen, snijboontjes en een Duits biefstukje. Tijdens het koken, meteen de koffiemachine weer eens schoon gemaakt. Dat werd ook hoog tijd. Verder ook weer wat spullen uit het rommelkamertje opgeruimd. Het begint steeds meer op een bruikbare werkkamer te lijken. Het wegdoen van twee tassen met oud papier en karton ruimt ook al flink op. Tijdens het opruimen vind ik ook de missende bout van het bureau weer terug,. Die was ergens onder de rommel gerold. Het bureau staat dus nu netjes met alle bijhorende bouten vast. De rest van de avond weer lekker rustig aan doen en straks weer vroeg naar bed. Kijken of er nog zo’n lekker nachtje achteraan kan.

About Peter Hofman 2220 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.