Werk -> Bed

Vanmorgen lekker de wekker uitgezet. Ik bleef liggen vandaag! Spierpijn, zweten, buikpijn… Anderhalf uur later wordt je weer wakker. Behoorlijk opgeknapt. Dus ga je alsnog in de actie! Had ten slotte ook nog een actie op mijn werk om tien uur… Foutje! In het ochtendgebed meteen aangegeven dat ik na de Vopak actie meteen weer mijn bed in zou gaan. Gelukkig ging die actie feilloos. De aanpassing was snel gedaan en binnen een half uurtje gaf de klant groen licht. Snel de boel ingepakt en naar huis gegaan. Inmiddels was het wel al een beetje lunch tijd geworden, dus nog even een broodje naar binnen gewerkt, snel een was in de machine gedaan en mijn bed weer ingedoken. In de loop van de middag werd het er niet veel beter op. Op een gegeven moment wakker geworden van de telefoon. Te laat om op te nemen, maar er was al vaker gebeld door iemand van mijn werk. De voicemail maar afgeluisterd en wat mail gestuurd om te zorgen dat morgen alles goed loopt, mocht ik nog niet voldoende hersteld zijn. Schone was naar de droger verhuisd en een nieuwe was aangezet. Toen maar met mijn dekbed op de bank gekropen om naar een van de vele opgenomen films te kijken. Begonnen met I, Robot. Only Friends werd ook niets meer vandaag. Dat vrijwilligerswerk komt ook steeds meer onder druk te staan 🙁 Vorige week stand-by dienst, deze week ziek, dan weer eens werkoverleg in den lande, dan weer eens een meeting… Om niet meer de staat op te hoeven, maar gekozen voor een pizza uit de vriezer. Later in de middag was de auto van mams klaar bij de APK. De voorremmen moesten wel vervangen worden, dus het duurde even. Dus toch maar even goed ingepakt de deur uit om de auto voor haar te halen. Meteen dan waar wat fruit en zo voor vanavond gehaald. Die pizza laat ik me niet meer ontnemen 🙂 Met de pizza weer op de bank gekropen voor de volgende film: Atlantic Rim. Wat een ballenfilm zeg! Maar goed, netjes afmaken waar je aan begonnen bent 🙂 Annet kwam ondertussen ook bij me en tot slot werd Colin ook weer gebracht door Monique. Deze keer zou hij ook weer het weekeinde bij me blijven. We hebben een weekend geruild, zodat we zondag samen naar de open dag van ESA/ESTEC kunnen. Colin wilde echter graag zaterdag bij Monique zijn, dus ik haal hem zondag wel op voor de open dag. Hoe dat verder gaat zien we nog wel.

About Peter Hofman 2225 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.