Uitwaaien en uitzieken

Vanmorgen Colin even weggebracht en doorgereden naar de huisarts. Mijn migraine pillen waren op en ik wilde graag nieuwe. Dat was snel geregeld. Ze zou het recept direct naar de apotheek doorsturen. Toch maar even langs mams voor een kop koffie om het systeem de tijd te geven te werken 🙂 Ik had er niet zo’n vertrouwen in. Na de koffie naar de apotheek en inderdaad was het recept net binnen… Met de pillen ging ik weer op pad. Even naar het strand gereden om goed uit te waaien. Op weg naar huis nog een bakje kibbeling gegeten en toen weer lekker in mijn dekbed gerold op de bank gehangen. Kijken of ik een beetje uit kan zieken. Het meest vervelende, het abonnement op de wc, is over. Dat geeft al een wat beter gevoel. Nu de rest nog. Aan het einde van de middag met Colin weer naar mams. Lekker gegeten. En toen weer naar huis. Colin aan zijn huiswerk en ik weer lekker op de bank in mijn dekbed gerold. Zien wat de dag van morgen gaat brengen… Truste!

About Peter Hofman 2226 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.