Amsterdam huilt :'(

De dag begon goed vanmorgen. Het eerste nieuws dat me bereikt is het overlijden van Eberhard van der Laan, de burgemeester van Amsterdam. Hoe je het ook wend of keert, balen! Amsterdam huilt! En niet alleen Amsterdam. Na Colin even weggebracht te hebben, langs de Jumbo om het schaalmodel van de raceauto van Max Verstappen op te halen. Dus met het afhaalbewijs voor de RB13 naar de klantenservice. Wilde “het systeem” mijn barcode niet scannen ?!?!!! Maar gelukkig was de dame zo rechtlijnig dat ik het afhaalbewijs had, bij het goede filiaal was en dat ik wel op haar afhaallijst stond, dus ik mocht voor ontvangst tekenen en het model in ontvangst nemen. Toen naar mams voor de koffie. IK had nog rollen tape meegenomen om een doos dicht te plakken zodat die verstuurd kon worden, dus na de koffie met de doos naar het postkantoor. Daarna nog even langs de AH om een nagezonden DVD op te halen. En je raad het niet hè… Die wilde ook niet gescand worden… Dit wordt zo’n dag… Die moesten even gaan bellen dus ik zou later wel terug komen. Na wat getwijfel toch naar Meerzicht gereden voor een pannenkoek. Lekker via een omweg gewandeld om nog even van de beginnende herfst te genieten en toen de pannenkoek. In de middag Colin weer opgehaald en thuis tot de ontdekking gekomen dat ik nog wat boodschappen moest doen. Dus de fiets gepakt en weer naar de AH. Het DVD probleem was inmiddels ook opgelost. Bol heeft hem op “ontvangen” gezet en er hoefde dus niet meer gescand te worden. Thuis maar weer verder aan de opruiming. De stelling met “diversen” begint ook langzaam maar zeker leger en meer gestructureerd te ogen. Het word nog eens iets! Na het eten Colin weer ingepakt en naar Monique gebracht. Zelf doorgereden naar Annet. Hopen dat het morgen een beetje lekker weer is zodat we nog een stukje van het Westerborkpad kunnen lopen. Deze etappe gaat door Amersfoort van het ene station naar het andere. Een beetje zoals we ook door Hilversum hebben gelopen. We zullen zien.

About Peter Hofman 2135 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.