Ozzy-burger

Vanmorgen ging de wekker vroeg om op tijd weer een stukje Westerborkpad te doen. Met de auto naar Amersfoort Schothorst gereden en met de trein terug naar Amersfoort. Daar buiten het station nu toch de cache Amersfoortse tijd gevonden. Drie keer is scheepsrecht dan maar… Deze etappe ging voor het grootste deel door Amersfoort en Leusden. De omweg was er vanwege voormalig kamp Amersfoort waar je langs geleid wordt. Daar begint het allemaal best tastbaar te worden. Je loopt door een lange voor in het landschap wat vroeger een schietbaan van de Duitsers was. Volgen het bordje zowel gebruik om te oefen als om daadwerkelijk fusillades uit te voeren. Die specifieke term liet we me afvragen waarom die term. Nu blijkt fusilleren dus specifiek “het uitvoeren van de doodstraf door middel van een vuurwapen te zijn”. De wandeling viel Annet best zwaar, dus we hebben deze etappe eigenlijk zo direct mogelijk tot het einde volbracht. In het centrum van Amersfoort nog even geluncht. De meegebracht broodjes waren iets te min. Een stevig soepje zette meer zoden aan de dijk. Bij het station terug de auto weer gepakt en terug naar Hillegom gereden. Daar meteen weer aanstalten gemaakt om naar Badhoevedorp te gaan, waar Chananja een ozzy-burger feestje had georganiseerd voor degenen die de voorbereidingen van de Australië trip met Raimo mogelijk hadden gemaakt door het schrijven van brieven aan Raimo en het bedenken van dagopdrachten. Daarmee een stukje thuis mee te hebben voor Raimo. De burgers waren heerlijk en vullend 🙂 Oef, wat een hap! Na het feestje weer naar Hillegom terug. Morgen kan ik weer terug naar Badhoevedorp om Colin op te halen voor de open dag bij ESA/ESTEC. Ik krijg er een beetje het heen-en-weer van 🙂

About Peter Hofman 2142 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.