Weer naar de friends

Vanmorgen Annet uitgezwaaid en toch maar even naar mijn werk gereden. Ik had geen zin om thuis te werken. “Huis” en “werken” wil ik graag toch zo veel mogelijk gescheiden houden. Als snel kwam Annet met het blijde bericht dat ze haar portemonnee op Hof van Sloten terug had gevonden. Hij zat op een hele rare plek klem achter een beeldscherm. Niet een plek waar je hem zelf even kwijt raakt. Vreemd genoeg was er niets uitgehaald. Maar nu zien dat alle aanvragen en blokkades weer teruggedraaid kunnen worden. Het nieuwe kentekenbewijs was al onderweg, dus dat ging niet meer. De rest ging ze nog achter aan. In de pauze mijn spullen weer ingepakt en naar mams gegaan. Daar lekker geluncht en toen samen naar het ziekenhuis gegaan voor de controle van haar oog. Mijn laptop was ondertussen weer aan een Windhoos update bezig, dus ik kon een poosje weinig meer doen dan naar een zandlopertje kijken. Dat duurde en duurde… De afspraak liep ook een poosje uit en mams werd steeds baldadiger. Vlak voor dat uit de hand ging lopen, was ze dan toch aan de beurt. Mijn werken op de laptop, lokte nog gesprekken uit naast me over het wel of niet hebben van mobiel internet. Twee oude besjes die daar over aan het discussiëren waren 🙂 Het wordt denk ik wel tijd om een anti-mee-kijk-filter aan te vragen op mijn werk. Ik zit steeds vaker in openbare ruimtes te werken en kan niet altijd een muurtje achter me hebben. Na de controle weer naar mams om nog wat verder te werken tot het tijd was om naar Only Friends te gaan. Dat was ook al weer een poos geleden dat ik daar kon zijn. Leslie was weer heel blij. Ik kreeg deze keer nog een tweede mee, Caitlin, die ook wel zin had in oefeningetjes. De oefening om van setje naar setje te zwemmen ging haar even te ver. Die had ze nog niet onder controle. Misschien de volgende keer. Na het zwembad gebeuren weer via de döner naar huis. Wat later bracht Monique Colin ook weer en hebben we aanstaande weekend nog even afgestemd. Ik breng hem vrijdag even langs voor de kapper en neem hem dan weer mee naar Hillegom. Voor zondag moet ik nog iets voor hem verzinnen. Dan hebben Annet en ik een verjaardag.

About Peter Hofman 2225 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.