Death Star ???

Vanmorgen helemaal gesloopt wakker geworden 🙁 Als een blok geslapen, maar daar was ik niet echt van uitgerust. Kan me nog herinneren dat ik droomde dat de Death Star net boven de horizon op de plaats van de maan hing ?!?!? Wat op zich al vreemd is, want die cirkelt als Mimas rond Saturnus. Het ontbrak er nog aan dat Colin, verkleed als Master Chief zijn kamer uitkwam. Je snapt het al, mijn ochtend was vreemd… Na het ochtendritueel normaliseerde alles een beetje. Samen met Colin op de bus gewacht en toen door naar het werk. Daar begon alles weer routine te worden. Naast de reguliere werkzaamheden ook nog een beveiligde voeding in elkaar geknutseld. Voor Roel en andere incidentele bezoekers lag er een voeding op een van de bureaus. Die is vorige week echter door iemand “geleend”. Ik heb er nu eentje gevonden waarbij een standaard laptop slot ook past in de sleuf waar normaal het draadbindertje inzit. Die ligt dus nu letterlijk aan de ketting. Kijken hoe lang dat duurt. Na het werk nog heel even langs de borrel van Jan. Die gaat het bedrijf, vrijwillig met een regeling, verlaten. Even gezellig wat hapjes en een paar colatjes naar binnen gewerkt. Toen naar mams. Colin was daar al. Die ging weer voor de tosti’s. Ik heb lekker nasi gehaald. Na het eten, samen naar huis. Colin ging aan zijn huiswerk, ik ging nog even de fietsdrager aan de auto hangen, zodat morgen Colin zijn fiets weer naar school kan. Daarna samen nog een Minecraft quest gedaan. Colin heeft dingen nodig die ik dan kan halen en met hem kan ruilen of zoiets… Tussendoor nog even een toepasselijke webinar gekeken over computer spellen: Gamen: Fun of funest? Er kwam niet echt veel concreets uit. Als gamen niet tot problemen leidt is het fun, anders funest. De oplossing is dan het gesprek aangaan. Tja… Na de webinar nog even samen met Colin doorgespeeld. Was ook één van de tips… Speel een keer mee 🙂 Truste!

About Peter Hofman 2135 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.