Drukke vrij(e)dag

Colin samen met zijn fiets naar school gebracht. Die stond nog bij mij en hij moest er weer mee naar het sportveld. Daarna bij mams ontbeten. Toen even naar huis om een was te draaien en in de droger te doen. Even naar Meerzicht en een poging gedaan om het afscheid van Eberhard van der Laan bij te wonen. Dat was echter gekkenwerk. Ik was niet de enige, dus maar door naar het Kaj Munk College. Bij de administratie even mijn goede gsm nummer doorgegeven. Het leek er laatst op dat ze mijn werk nummer hebben en dat is op de vrijdag niet het eerste waar ik op reageer 🙂 Samen met Colin boodschappen gedaan voor het gerecht dat hij morgen wil maken. Ben benieuwd wat dat gaat worden. Verder moet vanmiddag alles even snel snel, want Colin moet om zeven uur bij Monique zijn om geknipt te worden. Daarna rijden we samen door naar Hillegom.

 

About Peter Hofman 2142 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.