Keukenprins

Rustig aan begonnen vandaag. Met Timo en Annet een een stukje over het strand gelopen en via het schelpenpad weer terug. Toen ben ik Colin gaan helpen met koken. Hij wilde alles zelf doen, maar wilde met de scherpe messen toch nog wel even wat hulp. Hij had een gerecht van stoofvlees uit de oven bedacht. Op volgorde alles gekookt, gebakken, en bij elkaar gemend en toen drie uur de oven in. Na die drie uur nog de bij gerechten gemaakt en de boel op tafel gezet. Nou, hij mag vaker koken! Na het eten aan een Baantjer marathon begonnen, maar die haperde al snel omdat het draadloos streamen niet lekker liep. Toen maar verder gegaan met CSI op de televisie.

About Peter Hofman 2197 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.