ESTEC Open Day – Galileo Quiz – HOORAY YOU WON !!

Na een onrustige nacht het ochtendritueel weer afgewerkt met als finale Colin weer vanuit Hillegom bij school afgezet en doorgereden naar mijn werk. Daar liep ook niet alles helemaal zoals gepland. De geplande update viel in het water. De klant had iets met licentie problemen om een kopie van een disk te maken of zo. Gelukkig niet mijn pakkie-an. Hoewel het mij wel beperkt in de mogelijkheden mijn werk te doen natuurlijk. Ik heb me toen verder maar gestort op de voorbereiding van de OS-upgrade voor aanstaande donderdag. Na gedane arbeid nog even snel wat kleine boodschappen gehaald en toen snel naar mams. Daar kreeg ik opeens een leuk e-mailtje binnen van de ESA 🙂

Dear winners of the Galileo Quiz,

We thank you for your participation in the Galileo Quiz and congratulate you as all your answers were correct.
We proceeded to a draw in public during the Open Day and your  entry was selected amongst the fully correct quiz proposed.
We will thus have a pleasure to welcome you at ESTEC to witness the upcoming Galileo launch with the whole team.
Shortly, you will receive an official invitation informing you on the programme that will be set up for you then.
Looking forward to have you join the team on that special day.

Catherine Kagie-Peupion
Galileo Project Office
Ground Segment

We gaan gaan dus life de lancering van een Galileo satelliet meemaken 🙂 Er stond nog niet bij wanneer precies, maar als ik even op het ESA lanceer schema kijk, moet ik 12 december vrij houden:

Mission name

Galileo

Date: 12 December
Location: CSG, Europe’s Spaceport (French Guiana)
Launcher: Ariane 5
Website: Galileo

Het zal wel ESTEC Noordwijk worden en niet ESTEC Frans Guyana 🙂 Maar goed, verder met de dag. Annet kwam ook nog gezellig even bij mams langs en heeft de patat meegenomen. Daar kwam ze toch langs. Ze had behoorlijke rugpijn door een vervelende werkplek vandaag. Ze is dus vast naar mijn huis gegaan terwijl ik Colin naar Monique bracht en nog even bij Chananja de NAS ben wezen installeren.

About Peter Hofman 2226 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.