Doe maar een kapseltje…

Kan er nog steeds niet over uit dat we die prijsvraag gewonnen hebben! Bij een lancering aanwezig zijn! Hoe cool is dat! Samen met Annet het pand weer verlaten om naar onze werkplekken te gaan. De werkdag bood verder weinig speciaals en al snel was hij ten einde. Toen weer naar Cor voor een hoognodige knipbeurt! Er kwam weer een flinke berg vanaf. Er ging meer af dan er bleef zitten 🙂 Als avondeten, maar eenvoudig een soepje opgewarmd en een knoflookbroodje in de oven opgewarmd. Vandaag heb ik geen zin in ingewikkelde dingen. Na nog wat aangerommeld te hebben, op pad gegaan naar Lisse om bij Nic nog even naar zijn NAS te kijken. Die werkt op zich prima, maar ze krijgen het niet voor elkaar om er vanaf Zwitserland naar toe te gaan. Dus maar even kijken of de route buitenom het doet. Dat bleek via de WD cloud eenvoudiger dan gedacht. Al snel werkte alles ook op de laptop van Stephan. Na de NAS actie, naar Annet in Hillegom gereden. Ik kwam er toch langs 🙂

About Peter Hofman 2141 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.