Vullehhhh

Vanmorgen vanuit Hillegom weer naar Zuidoost. Annet bleef nog een uurtje thuis werken. De dag op zich bracht weer weinig bijzonderheden. Alles rommelt een beetje door. Na het werk weer naar Only Friends. Het lijkt dat ik het ritme weer op kan pakken… Hoewel… Volgende week ben ik met vakantie. De week daarop ben ik op cursus. De week daarop ben ik weer stand-by 🙁 Het blijft een lastig verhaal. In ieder geval was Leslie weer blij dat ik er was. Jammer genoeg was Caitlin er niet, want die twee zijn lekker aan elkaar gewaagd 🙂 Simon wil graag wat verder. Eigenlijk willen ze kijken of hij iets van een brevet kan halen. Dus vanaf de volgende keer gaan we beginnen met het doen van simpele oefeningen.Tegen duik drie begon ik last van mijn linker oor te krijgen, dus die heb ik overgeslagen. Er waren vrijwilligers genoeg, dus dat maakte niet veel uit. Na het natte gedeelte nog even alle lege cilinders gevuld en toen via de döner weer naar huis. Monique en Colin waren daar al. Colin was na school gezellig met de klas wezen wokken in Hoofddorp. Na dat wokken heeft Monique hem meteen gebracht. Iets later kreeg in nog een whatsapp berichtje van Annet dat ze in de auto zat 🙂 Toto slot was die er ook weer gezellig 🙂

About Peter Hofman 2144 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.