Voorbereiden

Vannacht lekker geslapen. Colin heeft vandaag een Science dag en kon dus iets uitslapen. Verder gedurende de dag alle spullen bij elkaar gezocht voor de komende vakantie. Onder andere alle duikspullen bij elkaar gezocht en ingepakt. Ook alle batterijen opgeladen, zodat de GPSr in ieder geval bruikbaar blijft. Om de stress wat te verlichten, naar Meerzicht gegaan voor een dubbele espresso en een pannenkoek. Je moet af en toe een excuus verzinnen 🙂 Maar zonder dollen… De vakantie stress slaat weer hard toe. Te meer omdat alles op de bestemming nog geen vaste vorm heeft. Ja het verblijf, maar wat we daar verder gaan doen… Onderweg van Meerzicht naar het Kaj Munk College kwam er al een berichtje van Colin dat ze bijna klaar waren. Ik stond net goed en wel geparkeerd of hij kwam al aanlopen. In de auto werd hij nog gebeld door klasgenoten. Die vroegen zich kennelijk af waar hij was. We zagen ze lopen richting bushalte, dus we hebben ze maar meteen ingeladen en meegenomen. We hebben ze netjes thuis voor de deur afgezet en zijn toen zelf ook naar huis gegaan. Daar is Colin meteen iets met kisten in een clan gaan doen ?!?!?! Ik ben verder gegaan met wasjes draaien en spullen voor de vakantie verzamelen. Monique had gevraagd of ik Colin weer om acht uur kom brengen, dus alles moest even in een wat hoger tempo vandaag. Meer te doen in minder tijd. Nu maar hopen dat niemand iets vergeten is. Vanwege de beperkte tijd en omdat het gewoon lekker is, hebben we maar pizza gegeten. Na het eten heb ik Colin naar Monique gebracht en ze een fijne vakantie gewenst, heb ik nog even mams gedag gezegd en ben ik doorgereden naar Annet. De vakantie is een soort van begonnen… Ik ben in ieder geval van huis weg…

About Peter Hofman 2226 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.