Theo & Angelique 

Eerst de koffer verder ingepakt. Er moest nog wat ruimte blijven voor de inhoud van de toilettas van Annet. Dat was een uitdaging op zich. In de middag werd Annet opgehaald om naar het verjaardagsfeestje van Marga te gaan. Ik had mijn eigen feestje, dus ik kon niet mee. Ik ging wat later op pad naar Valkenswaard voor de receptie van Theo en Angelique. Onderweg nog een carpool cache meegepikt. Bij de feestlocatie voor de deur verzameld met de rest van de collega’s en gezamenlijk naar binnen gegaan. Het bruidspaar stond braaf iedereen welkom te heten en wat later waren we allemaal binnen. Na een gezellige receptie was het weer tijd om de terugreis te aanvaarden. Op de terugweg nog even langs mams om de boarding passes af te drukken. Mijn laptop lag bij bij Annet en die had geen printer, dus maar een tussenstop. Toen nog even langs mijn eigen huis om mijn zwembroek te halen. Ook een reis-handdoek. Weer in Hillegom nog even op de bank gehangen en toen, te laat, naar bed.

About Peter Hofman 2226 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.