Dag 6 – weer duiken

Vanmorgen weer door de wekker gewekt. We moesten ons weer meteen bij het ontbijt melden, want om kwart over acht werden weer opgehaald voor een dagje duiken. Bij het duikcentrum hadden ze mijn spullen eergisteren netjes opgeruimd. Als stond nu weer klaar. Eigenlijk hoefde ik alleen maar te controleren of als goed was. Tijdens het wachten ben ik nog op zoek gegaan naar de cache die hier zou liggen. Na een poosje maar met de hint maar Carlos gegaan en die bedacht zich inderdaad dat er een kistje op het dak lag. Toen snel Boa Vista: Scuba@Karamboa gelogd 🙂 Na de briefing en de indeling pp weg naar Atlantik wall. Mij werd nog de keuze gegeven om met een andere groep mee te duiken, omdat Annet niet dieper dan achttien meter mag met haar open water brevet, maar dat heb ik voor bedankt. Ik duik gewoon levert samen. Het zicht was ook hier niet super, maar de deining daarentegen was geweldig! We werden constant heen en weer geslingerd. Maar zolang je daar niet tegen vecht gaat alles prima. Na een oppervlakte interval van ongeveer een uurtje gingen we weer naar beneden. Deze keer de iets ondiepere Atlantik shallow. Op beide duiken veel leuke dingen gezien. Na de terugtocht alle spullen weer ingepakt, betaald en afscheid genomen. Het duiken zat er weer op. Terug bij het hotel snel geluncht. We waren nog op tijd. Toen alle spullen nogmaals uitgespoeld en te drogen gehangen. Na een verder rustige middag het laatste avondbuffet genuttigd. Morgen hebben we een apart diner. Na het eten weer naar de kamer en een beetje ingestort. 

About Peter Hofman 2138 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.