Dag 7 – afronden 

Uitslapen! Vandaag stond er niets op de planning. Dus lekker uitgeslapen. Dat houd hier dan toch in dat je je om zeven uur al afvraagt hoe laat het is, maar je kunt je in ieder geval nog even omdraaien. Na het ontbijt de wandeling naar Sal Rei weer ondernomen. Even nog wat geld pinnen zodat we iets voor het kamermeisje achter kunnen laten en eventueel nog souvenirs kopen. Ik wilde wel graag een het bonenspel hebben, dus dat zijn we gaan zoeken. On het dorpje was dat goedkoper dan in het hotel, dus dat scheelde al weer wat na de wandeling zijn we wat gaan drinken op het terras om de tijd tot de lunch te doden. Na de laatste lunch op het eiland is Annet nog dapper even de zee in geweest en heb ik lekker onder de parasol zitten lezen. Toen we het daar zat waren zijn we naar het zwembad verhuisd om daar de rest van de middag door te brengen. Toen moesten we wel lang wachten tot acht uur. Om die tijd hadden we afgesproken voor het diner dat ons nog via de Libelle was aangeboden. We konden plaatsnemen aan een speciaal tafeltje dat gedekt was op de uitkijktoren bij het resort. Dus bijna omringd door de zee, genoten we van een diner dat door onze privé ober geserveerd werd. Na het diner nog een capouera show gezien in het resort theater en toen naar bed voor de laaste nacht. Morgen alles inpakken en weer op weg naar huis. Dan zit het er weer op. Truste!

About Peter Hofman 2144 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.