Dag 8 – en weer terug

Vanmorgen alles ingepakt. Op was zomerkleding voor de ochtend na. De lange broek gaat pas aan vlak voor we weg gaan. Het laatste ontbijt aan zee genuttigd en nog een klein rondje gelopen. Om een uur of negen werd de bagage al opgehaald. We  moesten nog even snel alle laatste dingen inpakken. We hadden er niet op gerekend dat de spullen zo snel al werden opgehaald. Alle laatstei dingen in de tas en de koffer geprakt en de boel afgesloten. Nog iets meer dan een uur voor vertrek. Bijtijds naar de receptie om uit te checken. De bandjes wilden we nog even omhouden om wat te drinken, maar daar kregen we geen tijd voor. Het busje was al aan het indraaien. Niet veel later stonden we op het vliegveld. Daar namen we afscheid van Vicky, de hostess van TUI en checkten vervolgens in. Toen nog wachten op het vliegtuig. Eerst kwam er nog een een groep Duitsers ophalen, maar daarna kwam ons toestel. Een kort sprongetje later stonden we al op Sal. Eerst had de wagen net de trap pech en toen er een wondere trap kwam, bleek de bus zoek te zijn. Uiteindelijk stonden we dan toch in de transit hal. Even snel de laatste escudos opgemaakt met broodjes, water, cola en koffie en we konden al weer boarden voor de terugvlucht. Die zou een uur of zes duren. De vlucht verliep verder zonder bijzonderheden. Toen we weer bereik hadden op Schiphol, bleek Joep de hulproep van Annet beantwoord had en stond ons bij vertrek 3 op te wachten. Snel waren we in Hillegom, hadden we de spullen uitgeladen en konden we in bed storten.

About Peter Hofman 2226 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.