We gaan door…

En dan doe je je ogen open, kijkt lekker naar buiten en denkt “zo licht kan het niet zijn!”. Even een blik op het scherm van je telefoon en je ziet dat je in ieder geval geen wekker hebt gehoord… Tien voor acht! Dus in de hoogste versnelling in de actie en binnen tien minuten in de auto op weg naar de cursuslocatie in Utrecht. Op de een of andere vreemde manier was er verder nagenoeg geen verkeer en de voorspelde tien over half negen aankomst tijd bleek gehaald te worden ??? Er gebeuren vreemde dingen. De cursus leidde ons weer verder de wondere wereld van Solaris 11 binnen. De cursus liep te laat door om nog op tijd bij Only Friends te zijn 🙁 Weer een week niet kunnen assisteren 🙁 Op weg naar Kösem voor een broodje döner, bleek het weer extreem druk rond Amsterdam. De A9 stond weer vast vanaf de oprit vanaf de A2. De A10 zuid, stond ook weer vast. Pfff, dit is niet het goede tijdstip om rond Amsterdam te rijden. Maar goed, het broodje smaakte weer prima! Dat miste ik wel bij de buffetten op Boa Vista. Op weg naar huis de auto nog even volgetankt en thuis lekker op de bank geploft om te wachten op Colin en Annet. Colin komt weer een paar dagen bij me. Ik ben benieuwd hoe zijn vakantie geweest is en of hij zijn souvenirtje leuk vind. Annet kwam ook weer een nachtje slapen. Die moet even bijkomen van wat er allemaal met haar moeder gebeurd.

About Peter Hofman 2145 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.