Cursus voltooid

Bijtijds opgestaan. Colin met zijn fiets naar het sportveld gebracht. Hij moest nog een paar keer buiten gymen. Het leek laat tew orden. Ik had de tijd om er te komen een beetje verkeerd ingeschat. Gelukkig was het rustig op de weg, zodat ik toch nog op tijd op de cursus was. Dat werd de laatste dag. En dat op mijn vrije dag 🙁 Daar moet ik nu een compensatie dag voor bedenken. Eens kijken wat handig uit komt. De cursus eindigde wat vroeger, mede op verzoek van onze zuidelijke collega’s. Die hadden nog een flinke rit te gaan. Na de cursus richting het Kaj Munk College om Colin weer op te pikken. Na die thuis afgezet te hebben nog even boodschappen gedaan voor het avondeten. Colin had weer eens trek in bloemkool, dus inkopen doen. Na het eten, de boel weer ingepakt, Colin bij Monique gebracht en door naar Hillegom.

About Peter Hofman 2141 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.