Ploegen

De dag rustig begonnen met uitslapen. In de middag naar Houten gegaan voor een themamiddag van Orpheus. Onderweg kwamen we er achter dat de recent  ge-upgrade navigatie nog steeds vond dat de A9 rechtdoor Badhoevedorp ging 🙁 Dat zou ploegen worden 🙂 De themamiddag zelf, strandde een beetje in de voorstelronde, waarin iedereen toch een flink deel van zijn verhaal kwijt kon. Aansluitend op de locatie gegeten en weer huiswaarts gegaan.

About Peter Hofman 2220 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.