Tja… zondag

Ook vandaag de dag rustig aan begonnen. Annet is zich gaan storten op de voorbereiding van de opleiding die ze morgen moet geven. Toen nog even langs haar moeder in Den Weeligenberg, waar ze nu even tijdelijk opgevangen wordt. Nu moet er gekeken gaan worden wat er voor de toekomst gedaan kan worden voor haar. Na dat bezoek, in de middag nog even uit gaan waaien in de duinen. Bij Panneland naar binnen en een rondje gelopen. Bij de 1000meterweg zagen we nog een vos lopen. Dat was dan wel weer bijzonder. De herten moet je tegenwoordig wegjagen om nog iets anders te zien. Natuurlijk heb je je camera net niet bij je, dus maar een mislukte foto poging gedaan met mijn telefoon. Beetje jammer… Na het eten “Oorsprong” van Dan Brown uitgelezen en weer verder gegaan met het volgende deeltje in de Perry Rhodan serie.

About Peter Hofman 2140 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.