Dag van de BHV 

Na het weekje cursus, begint de werkweek vandaag dan wel echt weer. Iets vroeger dan normaal op pad gegaan. De files waren nu aanmerkelijk minder. Eigenlijk was er geen file. Aan de Paalbergweg was alles als altijd. Alsof je niet weg bent geweest 🙂 🙁 Het was dan vandaag wel weer de dag van de BHV dus gebak een een veer in je kont 🙂 Geen bloemen deze keer, maar wel twee taarten! Één van KPN zelf en één van de gebouw-beheerder. We zitten tegen het einde van het jaar dus het is het weer eens tijd om de portefeuille te bekijken. Besloten dat het voortzetten van het IANTD lidmaatschap zinloos was. Alleen kosten maken en er niets mee doen. Instructeursbrevet op zich blijft geldig, ik kan an alleen geen les meer geven… En dat deed ik toch al een poos niet meer, dus… Zonde geld… Dat zelfde geld voor het lidmaatschap van de Nikon Club Nederland. Leuk, maar ik doe er helemaal niets mee. Zelf de magazines liggen nog in de folie op de stapel. En datzelfde geld ook voor het blad Zoom… Alles bij elkaar geld, dat ik beter kan besteden. Over de Nederlandse Vereniging van Cichlidenliefhebbers twijfel ik nog. Niet dat ik veel met de club doe, maar het sponsor-element speelt hier nog mee. Na het bezoek aan mams weer naar huis. Opruimen en lekker op de bank hangen en naar “Guardians of the Galaxy” kijken. Go Star Lord! ¡Hasta mañana!

About Peter Hofman 2144 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.