Here we come…

De kaarten voor de Winter Efteling zijn binnen! Via de bankgiroloterij konden we met flinke korting kaarten kopen. Die toegang is op 10 december, dus gaan we (bijna) met z’n allen daar de verjaardag van Annet vieren 🙂 Verder gewoon de ochtend door en naar mijn werk gegaan. Wederom geen bijzonderheden vandaag. In de pauze nog even wat boodschappen gedaan en na het werk weer naar Only Friends. Daar kreeg ik deze keer Divinio ook mee met Leslie. Beiden mochten hun spullen van de bodem van het zwembad opduiken 🙂 Divinio is wat kleiner, dus die had wat meer moeite met het hanteren van het trimvest, maar hij kreeg het voor elkaar. Verder wat oefeningen gedaan om even in te schatten hoe hij zich verder houdt, maar dat gaat prima! Ook het rondje van set naar set zwemmen ging hem goed af. Volgende keer hard-core oefeningen! Op weg naar huis nog even langs mams om de spuitbus insecticide af te geven. Het lukte maar niet om de hardnekkige vlieg op een andere manier te pakken te krijgen. Toen ik op de bank zat, ging dat kreng net naast me zitten en ik wist hem met de elektrische vliegenmepper te pakken 🙂 Nu dat ene fruitvliegje nog een keer… Colin was al bij mams. Monique moest voor haar werk weg en Colin had de middag bij oma doorgebracht. Ik was net binnen toen Annet ook binnen kwam. Ik had verwacht dat die naar mijn huis zou gaan, maar die wilde mijn moeder ook wel weer even zien, dus na koffie, thee en geklets, naar mijn huis. Annet ging nog even naar het laatste deel van “Meisje van plezier” kijken, Colin ging de laatste hand aan zijn huiswerk leggen en ik ging de was draaien… Truste!

About Peter Hofman 2226 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.