The day after

Vanmorgen weer lekker uitgeslapen. Zelfs nog later dan gisteren 🙂 Ik had niet eens gehoord dat mams gebeld had. Colin in het kamertje naast me wel. Ik lag dus wel redelijk in coma. Met de foto’s nog even nagenoten van de SpaceXperience van gisteren.Na de lunch samen met Annet naar het oude huis van haar moeder gegaan. Daar hebben we samen met broer en zus wat spullen verhuisd naar de nieuwe woonplek van hun moeder. In dat huis nog met z’n allen een bakkie koffie of thee genomen en weer terug. Net op tijd voor de formule één op Carlos Pace. De eerste rondes leken voor wat spektakel te zorgen, maar toen de stof weer neergedwarreld was en iedereen zijn plekje had ingenomen bleef het verder een redelijk saaie race. Het enige spannende was de inhaalrace van Hamilton, die vanwege een crash in de kwalificatie, vanuit de pits moest starten. De rest van de avond lekker rustig aan gedaan. Nog wel even Colin zijn kamertje opgemeten. Het opvouw logeerbed waar hij nu nog in slaapt, wordt een beetje krap. Mams heeft nog een bed staan dat ze kwijt wil en waar Colin prima in past. Dat bed past nog net wel in het kamertje. Er blijft voldoende ruimte over om nog een beetje te lopen. Als hij in dat kamertje is, ligt hij toch altijd op zijn bed, dus dat maakt verder niet veel uit.

About Peter Hofman 2142 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.