Free again!

Yeah… Vanmorgen liep de stand-by dienst weer af! Ondanks dat ik me er van de week niet over heb proberen op te winden, vreet het toch aan je. Met als apotheose gisteren een flinke migraine aanval. Maar goed… We zijn er weer even van af. Colin en ik waren vanmorgen de laatste om locatie Hillegom te verlaten. Annet was al weg, maar kwam nog even haar paraplu halen, waarop Joep zich meteen bij zijn werk af liet zetten. Colin en ik hadden wat meer speling wat betreft tijd. Na hem bij school afgezet te hebben zat ik zo weer op mijn werk. Ik had ook nog antwoord gekregen van de ESA. Ik had gevraagd of er misschien al meer bekend was over de lancering. Dit in verband met mijn verlofaanvraag en het gesprekje dat ik even op school moet houden om voor Colin ook een vrije dag te regelen. Ze waren nog bezig de hele planning te perfectioneren en verwachten komende week de officiële uitnodigingen te versturen 🙂 “And Now We Wait” 🙂 Na het werk weer naar mams. Daar meteen maar een beginnetje gemaakt met het demonteren van Colin zijn logeerbed, zodat dat naar Hillegom kan verhuizen. Daar logeert hij iets vaker. Na het eten, hem weer naar Monique gebracht. Daarna nog even door naar Chananja. Die had weer een noodkreet geuit 🙂 Iets met een nieuw router, een slechte knie en een kast 🙂 Samen de oude router vervangen door de nieuwe router en de boel geïnstalleerd. Telefoon en Nintendo Switch vast draadloos gekoppeld. De overige draadloze apparaten lukken haar in de loop van de tijd wel. Ook meteen even de Kaapverdië pin afgegeven voor haar landkaart met vlaggetjes. Dat was een vlag die ze nog nooit gezien hadden. Na de router, weer naar huis. Het stond er nog! Spullen weer opgeruimd en snel naar bed. Het was een latertje, maar ik kan weer slapen zonder het zwaard van standbymicles boven mijn hoofd. Trustezzzzzzzz.

 

About Peter Hofman 2227 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.