Apeldoorn again…

Vannacht lekker geslapen. Even met een kop koffie op de bank gehangen en het nieuws bekeken en toen op pad gegaan. Vandaag weer naar onze locatie in Apeldoorn. Vanwege het bezoek van een bobo, is ons werkoverleg verschoven van woensdag naar dinsdag. Dat komt mij sowieso beter uit in verband met mijn Only Friends acties op de woensdagmiddag. Tijdens de SpaceXperience vertelde André Kuipers weer hoe aan zijn ruimte-wens gekomen was. Onder andere door het lezen van Perry Rhodan verhalen. Ook luisterde hij naar het hoorspel “Sprong in het heelal“. Hij heeft vanuit het ISS zelfs contact gezocht met Charles Chilton, de schrijver van het oorspronkelijke “Journey into Space“. Inmiddels had ik dat hoorspel ook bij elkaar gegoogled en vormt dat nu de arbeidsvitaminen 🙂 Dat bracht mij er weer toe om op zoek te gaan naar een hoorspel dat ik vroeger zelf luisterde : “De blauwe zaden“. In Apeldoorn zaten alle collega’s zo’n beetje bij elkaar, dus is het ochtendgebed maar geannuleerd. In de ochtend hebben we eerst het technisch werkoverleg gehouden en na de pauze kwam de rondgang van de nieuwe M3 manager, Mandy. We zullen waarschijnlijk niet vaal direct met haar te maken hebben, maar in ieder geval neemt ze de moeite om alle teams te bezoeken en te horen waar we mee bezig zijn. De eerste kennismaking is in ieder geval positief. Na de rondgang, hebben we nog ons eigen IAAS Specials overleg gehad en toen zat de dag er wel weer op. De terugweg richting het westen ging traag 🙁 Timo vierde vandaag zijn verjaardag in Delft. De aankomsttijd in Hillegom leek tien voor half acht in de avond 🙁 En dan nog door naar Delft. Annet wilde om een uur of half acht gaan rijden, dus dan zou wel uitkomen. Gevraagd of ze wat tosti’s voor me klaar kon zetten als ik aankwam, want gegeten had ik nog niet. In plaats van de tosti had ze met Joep een portie Aroi voor me laten komen 🙂 Tosti was goed geweest, Aroi was beter 🙂 Na het eten zijn we naar Delft afgereisd voor Timo zijn verjaardag.

About Peter Hofman 2190 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.