Lekker hoor! 

De dag begon  vandaag in Hillegom. Daarvandaan gewoon naar de Paalbergweg voor de volgende werkdag. Na het ochtendgebed de voorbereidingen getroffen voor de upgrade klus van aanstaande zaterdag. In de pauze even wat kleine boodschappen gedaan in het winkelcentrum vlakbij. Na het werk weer naar Only Friends. Leslie is begonnen net de open water cursus, dus onze oefeningen kunnen wat serieuzer worden. Eerst was het nog gewoon een beetje spelen, maar nu niet meer. Het volgende uur had ik Divinio en Robin. Ook twee cursisten, dus die liet ik ook oefeningen doen. Na Only Friends via het broodje döner weer naar huis 🙂 Annet was er al een druk aan het werk. Colin kwam iets later. Ondertussen onderdelen bij elkaar gesnuffeld voor een Gameboy SuperNanoMini uitvoering. Gebaseerd op een Raspberry Pi Zero, zo groot als een luciferdoosje met een 1,5″ kleurenschermpje 🙂 Lekker knutselen met miniatuur computertjes en als klap op de vuurpijl kan de behuizing weer 3D geprint worden 🙂 Truste! 

About Peter Hofman 2146 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

1 Trackbacks & Pingbacks

  1. Mijn vrije donderdag – Peter's leven

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.