Mijn vrije donderdag

Vandaag een bijzondere donderdag. Ik ben vrij! Ik moest nog steeds een vrijdag compenseren die ik gewerkt had. Ten minste, ik had cursus gehad. Mijn plan was simpel. Eerst ging Annet de deur uit, daarna eb ik Colin naar school gebracht en ben toen doorgereden naar de Amsterdamse Waterleiding Duinen. Bij de ingang Oranjekom, was ik de eerste op het parkeerterrein 🙂 Lekker vroeg op pad in de duinen. Via een omweg uitgekomen op het beruchte spottersplekje aan het begin van de duizendmeterweg. Daar omgedraaid en via een andere omweg weer richting uitgang. De gehoopte vossen lieten zich niet zien. De hertjes echter waren weer niet weg te rammen! Af en toe nog een poging gedaan om een roodborstje of koolmees te fotograferen, maar daar kon ik de rust niet voor vinden. Dus eigenlijk alleen een paar mooie foto’s van herten gemaakt. Bij de ingang heb ik mezelf getrakteerd op een kop koffie met een gevulde koek bij de Oase. Toen weer naar het Kaj Munk College gereden om Colin op te pikken. Die liet op zich wachten want die bleek nog uitgebreid met Romy te hebben moeten kletsen 🙁 Grrrrr. Het besef dat iemand op hem staat te wachten… Dan wel weer gezellig samen met hem naar Artis geweest. Daar waren we ook al een poos niet geweest en deze middag kon dat mooi. Het weer was niet echt optimaal, maar we hebben een lekker rondje gedaan. Ze zijn weer overal druk aan het verbouwen en af en toe kon je niet verder, maar moest je een andere route nemen. Na een poosje waren we toch wel een beetje moe geworden en zijn we maar weer richting huis gegaan. Even lekker wat voor ons zelf doen en toen naar mams. Daar heb ik het oude logeerbed uit elkaar gehaald zodat dat naar Hillegom kan. Dan heeft Colin daar vanaf binnenkort een echt bed in plaats van het opvouw logeerbed. Na de broodjes knakworst voor Colin en mijn lasagne, zijn we weer naar huis gegaan. Colin ging zijn huiswerk doen en ik het huishouden. Opruimen, was draaien, enz.

About Peter Hofman 2139 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.