Vrijwilligerfeest Only Friends

Vanmorgen Colin naar school gebracht. Zolang die op een externe locatie moet gymmen, is de bus net te laat. Daarna naar mams gereden voor het ontbijt en daarna het logeerbed van Colin in de auto gepast. Met de auto vol onderdelen, naar Hillegom gereden en daar het bed weer in elkaar gezet op Colin zijn kamertje. De spiegel die aan de muur hing, moest een stukje omhoog. Dat heb ik gedaan door de ophang beugeltjes gewoon op een andere plek vast te schroeven. Om het bed tegen de muur te kunnen krijgen heb ik nog een speciale platte steker gemonteerd. Het oude bed paste net niet in mijn auto, dus dat moet een andere keer afgevoerd worden. Als beloning voor mezelf even naar Meerzicht gegaan voor een pannenkoek. De tijd begon al een beetje te dringen, dus maar vast richting het Kaj Munk College gegaan om dan daar in de buurt boodschappen te doen. Toen realiseerde ik me opeens dta ik vergeten was de was in de droger te doen. Dus snel naar huis om dat te regelen. Colin moest wat van die was vanavond meenemen naar Monique. De boodschappen maar snel in het dorp gedaan en weer naar Hoofddorp gereden. Colin was bijtijds deze keer. Waarschijnlijk omdat hij wist dat we nog even naar Haarlem gingen om bij NedGame de nieuwe The Elder Scrolls V: Skyrim op te halen. Samen met Annet een simpel soepje gegetene en na het eten, Colin weer naar Monique gebracht. Samen met Annet doorgereden naar Café De Bult voor het Only Friends vrijwilligersfeest 🙂 Als eten was voor voor diverse stampotjes gezorgd. Na het welkomstwoord van Jacques Parson, werd de avond muzikaal ingeleid door DJ Han Holland. Dit werd onderbroken door een optreden van Ronnie Ruysdael met als klapstuk van de avond nog een optreden van Andre Hazes. Daarna snel naar huis voor een hazenslaapje. Morgenochtend om half zes op pad naar Maastricht voor de upgrade van een WML machine.

About Peter Hofman 2142 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.