‘t Panneland

Na de lange, drukke dag gisteren, wel lekker kunnen slapen. Vanmorgen bijtijds in de actie. Annet wilde graag naar haar moeder en Timo en ik zijn mee geweest. Het plan was om haar mee te nemen naar Boshut ‘t Panneland en daar iets te drinken. Als de zin er was, konden we nog even de Amsterdamse Waterleiding Duinen in. In de streek hier hebben ze het dan over “het bos” 🙂 Voor mij is dat dan weer het Amsterdamse bos. Zo zie je maar weer wat voor verschillen er zijn. Moeders vond dat wel een goed idee en wilde eigenlijk dan ook wel naar de plek waar de vader van Annet uitgestrooid was. We hebben dus een rolstoel van het huis ingeladen en zijn op pad gegaan. Bij de boshut eerst een kop koffie en een broodje gegeten en toen op pad de duinen of “het bos”) in. Met de rolstoel kwamen we een heel eind, tot we bij het veldje kwamen. Ik kon de stoel nog best een flink stuk het veldje op duwen, maar op een zeker moment liep die toch vast. Het laatste stukje heeft moeders gelopen, ondersteund door Timo en Annet. Ik volgde met de rolstoel voor het geval het te zwaar werd. Bij de gedenksteen kon ze lekker in de stoel zitten en bomen over vroeger. Vervolgens terug naar het pad gestruind en weer terug naar het huis, waar we precies op tijd waren voor haar middag eten. Wij zijn verder weer naar Hillegom gegaan en hebben de rest van de dag en avond lekker rustig doorgebracht.

About Peter Hofman 2227 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.