I’ve got the Power!

Nou… De OV begint toch meer vertrouwen te wekken. Zaterdag was er iets mis gegaan met het inchecken op Maastricht. Ik was per ongeluk bij de NS ingecheckt en dat had Arriva moeten zijn. Ik dacht dat je gewoon direct weer uit kon checken, maar helaas… Ik kon vervolgens wel ook inchecken bij Arriva. Later zag ik op mijn overzicht dat ik nog steeds actief was bij NS. Toch maar geprobeerd dit op te lossen en via het Twitter account van NSonline voor elkaar gekregen dat die 20 euro terug gestort worden. De wonderen zijn kennelijk de wereld nog niet uit. Vanmorgen op weg naar mijn werk leek de A9 een grote parkeerplaats 🙁 Het was sowieso al druk op de weg, maar een kettingbotsing helpt dan niet mee. Voorbij die botsing, schoot het niet veel beter op. We kropen nog steeds, nu achter de file op de A2 aan. Bij die afslag, kon ik beter door rijden, want richting AMC reed het weer door. Aan de Paalbergweg begon de werkweek weer als geen andere. Hoewel we deze keer in het ochtendgebed nog wel even verslag konden doen van het upgrade avontuur van zaterdag. Verder op zaal een netwerk verbinding van een nieuwe Power8 geconfigureerd en voorbereidingen getroffen voor een nieuwe upgrade aanstaande donderdag. Na het werk gezellig naar mams. Weer thuis bleek dat ik afgelopen zaterdag het pand toch iets te haastig had verlaten. Afvalemmertje niet geleegd, vaatwasser niet aangezet, droger niet uitgeruimd (gelukkig stond hij wel open). Dus ik kon nog wat achterstallig werk gaan doen. Op de televisie “De Wereld Draait Door” met wat hedendaagse artiesten die liedjes uit 1977 zongen. Met een van mijn favorieten uit die tijd “Dreams” van Fleetwood Mac, gezongen door Rikki Borgelt. Donna Summer werd ook nog onecht aangedaan 🙁 en verder de bijhorende punk. Aan de klus dan maar! Truste.

About Peter Hofman 2220 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.