Lang zal ze leven!

Vanmorgen weer lekker lui gedaan. De wekker lekker een paar keer gesnoozed. Toen toch maar in de actie gekomen. Voor de verandering een klein ontbijtje genomen. Vanmiddag naar de medische keuring van Beter Leven en daar moet ik nuchter verschijnen. Dus na tien uur niets meer eten en alleen water of thee drinken. Aan de Paalbergweg eerst mams gebeld om haar te feliciteren met haar verjaardag. Daarna aan de slag gegaan om een puppet probleempje op te lossen. Een missend configuratiebestand handmatig maken op bijna alle servers. Daarnaast proberen uit te zoeken waarom dat niet aangemaakt is. In de middag dan even naar Beter Leven voor de medische keuring. Het was te lopen, dus ik heb de benenwagen maar genomen. Er was nog een korte vragenlijst over medische achtergrond. Verder het betere weeg- meetwerk en een ECG. Tot slot dan het gevreesde bloed afnemen en in kon weer op pad. Binnenkort krijg ik mijn risicoprofiel te zien en mijn biologische leeftijd te horen 🙂 Zal mij benieuwen. Na het werk even een mooie bos bloemen gehaald en mams even persoonlijk gaan feliciteren. Het plan was om even kort langs te gaan en gewoon thuis te eten, maar omdat Annet had gezegd dat ze vroeg in de avond ook nog even langs zou komen op weg naar mij, ben ik maar blijven hangen. Thuis bleek de stroom er nog te zijn… In de ochtend was ik de verbinding met mijn thuis netwerk kwijt geraakt, dus ik vreesde dat de stroom er weer af was geklapt. Ik begon al te gissen waar het probleem nu zat. De laatste keer had ik mijn televisie kastje met spullen op een andere groep gezet om de huiskamer wat te ontlasten. Geen idee of dat echt het probleem was, maar je moet toch iets bedenken 🙂 Het bleek echter niet de stroom te zijn. Dus meteen de router maar uit- en weer aangezet, want die zou dan wel het probleem zijn. Dat bleek echter ook niet het geval, want de televisie deed het gewoon. Tot Annet opeens verbaasd naar haar laptop scherm zit te kijken. Daar stond de zelfde melding als een maand of twee geleden: er was geconstateerd dat er vanaf mijn netwerk rottigheid internet op ging… Wat precies werd dan weer niet vermeld, maar wel weer het verzoek alle Windows computers te scannen met Avira, Malwarebytes en TDSkiller. De vorige keer heeft dat niets opgeleverd, maar we doen het gewoon nog een keer. Het zal niet aan de laptop van Colin liggen, anders had Monique dit ook wel gekregen, dus het zal dan toch van mijn laptop af moeten komen 🙁 ??? Als ze nu aangaven wanneer er precies wat geconstateerd was, kon ik iets gerichter zoeken…

About Peter Hofman 2190 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.