Waar is het feestje?

Colin naar school gebracht, omdat de bus weer te laat zou zijn om nog op tijd bij het Spectrum te zijn. Daarna naar mams die weer lekkere gehaktballen voor op brood had. Ook de eerste druppel in mams haar oog gedaan ter voorbereiding op de operatie dinsdag. Inmiddels was het best al laat geworden. Ik kon nog net even naar Meerzicht voor een pannenkoek. Bij binnenkomst werd al meteen gevraagd of er afwijkingen waren, anders gooiden ze hem vast op de plaat. Vervolgens weer snel naar het Kaj Munk College om Colin te halen. Iets vroeger deze keer, want hij had weer twee uur uitval. Deze week is een soort vakantie voor ze. Bram reed ook nog mee. Thuis snel alles ingepakt voor het weekeinde. Vanavond was het vrijwilligersfeest van het zomerpark. Dan verzorgen de mensen van het zomerpark een leuke avond voor alle vrijwilligers. Vorig jaar heb ik daar foto’s gemaakt en nu was gevraagd of ik dat weer wilde doen. Daarom moesten we wel al om vijf uur aanwezig zijn, want vanaf dat tijdstip werden de vrijwilligers verwacht. Colin bleef in Hillegom achter en zou wat eten met Joep als die thuis kwam. Die kwam net binnen toen ik naar het Zomerpark wilde gaan. Bij het Zomerpark Annet opgezocht en mijn camera klaargezet bij het welkomstbord. Iedereen kon op de foto met de goochelaar of een van de danseressen. Toen iedereen binnen was nog wat overzicht foto’s gemaakt en foto’s van de verschillende voorstellingen. Tot slot alle jubilarissen nog vastgelegd en toen was het tijd voor de koffie.

About Peter Hofman 2144 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.