Beeld en Geluid

Vandaag naar beeld en geluid in Hilversum geweest. Met de BankGiroloterij kaarten konden twee personen gratis naar binnen en Colin kreeg met zijn CJP korting. Bij de ingang kregen we een plastic ring met een NFC chip er in. Die kon je registreren met je naam en email adres. Aan de hand van je geboortejaar kreeg je automagisch relevante dingen te zien. Overal stonden beeldschermen waarop je dingen uit de radio- en televisiehistorie kon zien. Een hele gang met radio- en televisieapparatuur ten toon gesteld. Hier en daar kon je jezelf vereeuwigen. Het nieuws voorlezen met een autocue. Een radio programma bij elkaar mixen  met een mengtafel. Met green screens op de foto met diverse beroemdheden. En de vloer. Die leek op een muur door de camera die er boven hing. Je kon dus gekke fotos maken doordat het leek alsof je stond terwijl je eigenlijk op de grond lag. Tegen sluitingstijd nog iets gedronken en even snel in de studio van de top 2000 proberen te kijken tot we daar uitgebost werden 🙂 Toen weer naar Hillegom waar Annet de kip tandoori klaar ging maken. Verder lekker rustig aan gedaan en bijgekomen van de dag. 

About Peter Hofman 2137 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.