Het verzoek…

Vanmorgen Colin weer naar school gebracht vanuit Hillegom. Vanwege het weer leek het wel extreem drukker. We stonden zelf in de file de straat in. Colin stapte vast uit en ik kroop door naar het einde voor een parkeerplaats. Ik moest namelijk nog even iets vragen aan de teamleider van 3S1. Bij de receptie wisten ze me snel te vertellen dat ik mevrouw Hobbes moest hebben en dat e-mail de beste methode was. Aan de Paalberweg dus als eerste een mailtje gestuurd met het verzuimverzoek van Colin op dinsdagmiddag twaalf december 🙂 Verder was ik op het matje geroepen door mijn puppet mentor 🙂 Ik had er een beetje een puinhoop van gemaakt. Gelukkig konden we beiden niet echt achterhalen hoe dat gekomen was, want ik had niet echt iets ernstig fout gedaan. Het leek meer een samenloop van omstandigheden. Maar in ieder geval hebben we samen de boel weer rechtgeduwd. De rest van de dag weer lekker verder gestoeid met de paar systemen die om een of andere vage reden NIET netjes met puppet willen spelen. Na het werk weer naar mams. Nog even een druppel in haar oog gedruppeld. Toen patat gehaald bij de patatza(a)k. Na het eten, Colin weer naar Monique gevraag en even naar tante Martha gegaan om samen met René even het facebook account van zijn vader uit te schakelen. Omdat we toegang hadden tot de email, lukte dat vrij simpel. Het blijkt best handig te zijn om een externe beheerder van je account aan te wijzen voor het geval je mocht komen te overlijden. Daarna naar huis. Daar bleek mijn stroom uitgevallen te zijn 🙁 Voor alle zekerheid de bederfelijke dingen maar weggegooid. Na het opruimen van de vriezer, leidt op de bank geploft en DWDD university aangezet. Robert Dijkgraaf gaf les in symmetrie.

About Peter Hofman 2226 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.