Linker oog 

Vanmorgen uitgeslapen. Ingebeld in het ochtendgebed en daar aangegeven dat ik een verlofdag had opgenomen zodat ik mams kon bijstaan bij de operatie van haar linker oog. Rechts was een poos terug gedaan en vandaag was links aan de beurt. We waren weer netjes op tijd, ondanks dat met zoeken naar een parkeerplaats erg lang duurde, omdat het hele terrein vol stond. Bij de operaties was weer iets uitgelopen, dus we konden wat langer moeten wachten. En dat bleek ook wel. Uiteindelijk werd mams, een uur later dan bedoeld, dan toch gehaald. Niet veel later werd ze weer terug gebracht met een kapje over haar oog. Deze operatie was toch wat meer tegengevallen dan de eerste. Maar het is nu achter de rug. Na nog een kop warme chocolademelk, zijn we weer naar huis gegaan. Inmiddels had ik ook antwoord gekregen van school betreffende het verzuim verzoek van Colin op twaalf december. Dat was goed gekeurd 🙂 Hij kan dus gewoon met me mee naar de “launch event”. Bij mams thuis blijven hangen tot het tijd was om naar het Kaj Munk College te gaan voor de tien minuten gesprekken. Monique haalde me op en samen zijn we naar school geweest. Na de gesprekken weer naar huis. Morgenochtend nog even met mams naar het ziekenhuis voor de nacontrole. En dan het wachten op volledige genezing alvorens de laatste stap, een passende bril, gedaan kan worden. Truste!

About Peter Hofman 2226 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.