Fruithapje

Vanmorgen een beetje uit kunnen slapen. Mams moest in het ziekenhuis terugkomen voor de eerste nacontrole van de oogoperatie. Ik heb haar tegen half negen opgehaald en we zijn samen weer naar het ziekenhuis gereden. Ze had wat last en zag al weer allerlei beren op de weg (van wie zou ik het hebben ?!?!). Gelukkig bleek alles prima in orde te zijn. Waarschijnlijk is de eerste operatie zo ongelooflijk goed gegaan, dat daar helemaal geen enkel ongemak bij kwam en was deze twee misschien iets meer gemiddeld. In ieder geval was ze weer gerust gesteld en ging wat relaxter naar huis dan ze naar het ziekenhuis ging. Na haar weer thuis gebracht te hebben, ben ik naar mijn werk gereden. Vandaag heb ik vanwege het sinterklaasfeest niet veel te zoeken bij Only Friends. Colin echter mag vanwege zijn stage, gewoon opdraven 🙂 Dus ik zorgde dat ik er ook was, zodat ik zijn spullen over kon laden van Monique. Het is een beetje een logistiek geregel, maar we komen er wel. Vanwege de drukte op de weg, kwam Colin niet op tijd en mocht hij overslaan. Ik ben toen vast naar huis gegaan. Onderweg belde Colin weer dat ze toch gingen. Monique zou hem gewoon naar me toe brengen. Wel gewoon mijn broodje döner gehaald en nog even wat fruit gehaald voor een gezonder leefstijl. Toen door naar huis. Tegen acht uur kwam Colin. Later kwam ook Annet nog en was de club weer compleet hier.

About Peter Hofman 2226 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.