Gezondheids check

Vanmorgen moest ik voor het eerst deze winter krabben. Er lag een dun laagje ijs op mijn ruit. Op de bushalte bleek de bus al zo veel vertraging te hebben dat hij nooit meer op tijd bij het Kaj Munk College zou kunnen zijn, dus maar met Colin doorgereden. Na het ochtendgebed, mams nog even gebeld of het allemaal goed ging. Het was anders dan na de eerste operatie, maar ze wacht het wel geduldig af. De rest van de dag was weer weinig bijzonder. Aan het einde van de middag nog even naar Beter voor het nagesprek van mijn medische keuring. De kleine afwijkingen uit het rapport bleken in het gesprek in de juiste context te komen en op die manier minder invloed te hebben. Dat rapport wordt gemaakt door een analytisch programma dat alle gemeten waarden en antwoorden zonder context verwerkt. Alles bij elkaar doe ik het zo slecht nog niet. Mij biologische leeftijd van 48 is eigenlijk al verder naar beneden naar 47. Terug aan de Paalbergweg mijn spullen ingepakt en weer naar mams. Na het eten samen naar huis.

About Peter Hofman 2142 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.