Rommeldagje

Vanmorgen was Badhoevedorp zelfs op het RTL4 nieuws. Door de gladheid was er een auto van de weg geraakt. Terwijl Colin nog aan het inpakken was,ben ik vast naar beneden gegaan om de auto schoon te krabben. Er lag een best laagje ijs op. Voorzichtig naar het Kaj Munk College gereden, maar van gladheid was al niet veel meer te merken. Na Colin afgezet te hebben bij mams ontbeten en nog een dikke druppel in haar oog gedaan. Het zicht veranderd nog steeds langzaam maar zeker wordt het beter. Toen nog even naar het Amsterdamse Bos voor een korte wandeling die uiteraard weer bij Meerzicht eindigde voor een versnapering. Na het bos nog even boodschappen gedaan en thuis verder gegaan met het dicht spijkeren van mijn netwerk. Ik ben bezig om alle apparaten die internet toegang hebben te controleren, dicht te timmeren en gecontroleerd terug aan het internet te hangen. Voor de NAS heb ik een speciaal profiel op mijn router gemaakt waardoor alleen SSL en FTP verkeer naar binnen en naar buiten kunnen. Dan kan ik in ieder geval weer backup’s van mijn site maken. Van het weekend maar eens kijken hoe ver ik kom met het hardenen van de Raspberry Pi‘s. Toen was het alweer tijd om Colin uit school te halen en samen naar huis te gaan. Na het eten de boel weer ingepakt en hem naar Monique gebracht. Door wat communicatiestoring wisten we niet dat het de bedoeling was dat hij er om acht uur al was. Maar met wat haasten bleef de schade beperkt. Zelf doorgereden naar Annet.

About Peter Hofman 2226 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.