FireWall…

Vandaag erg druk bezig geweest de Raspberry Pi‘s dicht te timmeren. Dat gaat beter dan gedacht, want er komt nu helemaal geen verkeer meer uit 🙂 Nu nog zien dat wel het toegestane netwerk verkeer ook echt toegestaan wordt. In de middag nog even langs de moeder van Annet geweest om in ieder geval de was te brengen. Er was nog meer visite en ze zaten al met z’n allen in het restaurant. Na de koffie, haar weer naar het honk.

About Peter Hofman 2226 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.