Westerborkpad etappe 10

Vanmorgen weer eens op pad gegaan voor een stukje Westerborkpad. Nu van Amersfoort Schothorst maar Nijkerk. Het was best lekker wandelweer. Lekkere frisse lucht en niet al te veel regen. Af en toe een beetje motregen, maar verder prima te doen! Onderweg nog een cache proberen te vinden, maar dat lukte niet. We zochten wel vlak bij een Joodse begraafplaats die niet direct op de route lag, dus toevallig nog een stukje historie extra meegepikt. In Nijkerk bleek op zondag echt alles dicht te zijn, dus geen lekker lunch 🙁 Ik had toen het lumineuze idee om met de trein terug, een halte verder te gaan naar Amersfoort centraal om daar in de stad iets te eten. Dat werd een broodje hete kip voor Annet en een club sandwich voor mij 🙂 Daarna weer met de trein naar de auto en terug naar Hillegom.

About Peter Hofman 2141 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.